by Malin Sahlberg

Vinbärsfrossa

Godkväll!
Nu är det nedräkning av semesterdagarna, två helt lediga dagar återstår innan det är dags att bege sig mot kontoret och jobbet igen. Eftersom det känns som om jag vart ledig i en hel evighet så känns det helt ok att det blir vardag igen. Vet ju att det väntar en spännande jobbhöst med mycket kul projekt att se fram emot. När det dessutom är inbokat ett antal roligheter privat på kvällar och helger framöver så är inte det heller något som gör att det tar emot med att semestern är på upphällningen. Det kommer bli en fantastisk sensommar och höst, det känner jag på mig!

Idag har jag verkligen tagit tillvara på att jag ändå är ledig fortfarande, hämtade bilen som varit på verkstaden sedan förra veckans haveri och drog sedan och fixade lite ärenden innan jag körde upp till svägerskan och fikade. Sen hängde vi mer eller mindre hela dagen och käkade lunch och bara vara hemma hos mig. Jag rensade och städade lite hemma medan hon höll mig sällskap. Sådana tråk-saker blir ju roligare bara av att man har någon att prata med. Ett litet löppass avrundade jag eftermiddagen med innan jag tog kväll och parkerade mig i tv-soffan för att kika lite på friidrotts-VM.

För er som har en massa vinbär kvar i trädgården kommer idag fler riktigt fin recept-tips på vad ni kan göra med dem. Det går ju göra massa gott med dessa sur bär, perfekt att använda dem för att balansera upp en söt kaka eller dessert bland annat.

Ha en fin kväll!
Kram

-------------------

Vinbärsformar

-------------------

Vinbärscurd


-------------------

Vinbärskaka


-------------------

Röd vinbärsgelé


-------------------

VinbärstarteletteHappy Baking!
/Malin

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Åh, Såå mycket gott! Kram!
nouw.com/hildasundler
Lindsandra
Lindsandra,
Åh vad gott!!!
nouw.com/lindsandra
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229