by Malin Sahlberg

Trillingnötter

Hej hej!
Luciadagen idag, en av decembers mysigaste. Fast jag vet inte hur jag tänkte när jag gick till tandläkaren istället för det fina luciafiranden som jobbet bjöd in till. Som tur var så fick tänderna som vanligt godkänt utan anmärkning så det var väl okej att missa Lucia för det. Men precis innan jag lämnade kontoret nu för dagen så kom ett Luciatåg åkandes med häst och vagn utanför fönstret. Såg fantastiskt mysigt ut när de kom massa facklor och lite bjällror tyckte jag mig höra också ända upp till kontoret på fjärde vången.

Nu ikväll har jag haft huset fullt med både föräldrarna och lillebror plus svägerska trillade in här,spontant och härligt. Precis som det ska vara!

Idag ska ni få ett riktigt enkelt tips på julgodis, tar inte många minuter att röra ihop. Perfekt att göra om man vill ha något hemgjort men har lite ont om tid.

Kram och godnatt<3

Ingredienser
100 g mjölkchoklad
90 st hasselnötterGör så här:
Smält chokladen över vattenbad eller i micron. Blanda i hasselnötterna och rör runt så de täck ordentligt av choklad. Plocka upp dem tre och tre och lägg på ett bakplåtspapper för att sltena. Dekorera ev. med hackade och rostade hasselnötter.

Klart!

Happy Baking!

/Malin

Gillar

Kommentarer