by Malin Sahlberg

Tårtkurs med Tea och köket.se

Hej hallå!
Aningens trött och lite sliten kaka som skriver till er just nu. Att vara vaken mer eller mindre ett och ett halvt dygn visar sig inte var helt optimalt. Men så värt det, eftersom det beror på det superfina eventet hos Tv4 som Köket.se bjudit in till ihop med Tea Malmegård för att presentera Teas tårtkurs.

En härlig kväll när jag äntligen fick träffa flera av mina instavänner, så kul att ses i verkligheten när man skriver mycket till varandra under några år. Hoppas inte dröjer länge till nästa tillfälle!

Det var presentation av Teas tårtkurs, som är en digital kurs med recept och steg-för-steg beskrivningar i videoformat. Allt från bottnar, fyllningar, dekorationer och hur det kan kombineras på olika sätt finns med i paketet, ska ta mig tid i helgen och börja titta på den. Har varit väldigt nyfiken på den innan men nu ännu mer när jag sett lite smakprov från den.

Efter det var det dags för tävling, i tårtdekorering... Vi fick alla tårtor som var färdiga förutom själva dekoren. Det skulle var minst en marsipanros på i övrigt var det fritt att dekorera som man ville. Har ju kanske en aningens tävlingsinstinkt i mig och tycker det är roligt att tävla men just i kreativa grejer som detta, nja inte min grej. Blev superstressad och kanske inte direkt nöjd med resultat men men. Kul var det i alla fall :)


För dig som liksom jag blir sugen att testa del av Teas digitala tårtkurs så får du fram till 30/9 nu 100kr rabatt på kursen om du uppger kampanjkoden: FREDAGSKAKAN

-

HAPPY BAKING!
/Malin

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Fina tårtor och dom ser sjukt goda ut =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Fredagskakan
Fredagskakan,
De var såå goda! Måste testa att baka dem själv så jag kan smak de igen snart ... 😊
nouw.com/fredagskakan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Åh ni gjorde jätte fina tårtor ❤ Du är så duktig❤
nouw.com/enitalienareisverige
Fredagskakan
Fredagskakan,
Tack snälla, så glad jag blir för dina fina ord <3
nouw.com/fredagskakan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är sant, du är värd❤
nouw.com/enitalienareisverige