by Malin Sahlberg

Sthlm Food & Wine

Godkväll!
Nu är jag tillbaka hemma i Jönköping efter ett dygn i Stocholm, trött men samtidigt så fulltankad på energi. Det var fantastiskt roligt att få hänga med alla härliga bloggkollegor på mässan. En mässa jag starkt kan rekommendera alla att besöka, det är massa utställare inom mat och dryck, allt från lakrits till kött och vin, whiskey, öl och mer. Dessutom aktiviteter på olika scener och olika matprofiler som lagar och tipsar på sina håll.

Jag var på plats främst för programmet som Matbloggspriset bjöd in till, med lite föreläsningar med mycket tips, paneldebatt, mingel och så klart prisutdelning av priserna. Jag var ju finalist till kategorin Folkets Val men den omröstningen var avklarad för någon vecka sedan så jag behövde inte sitta och vara nervös utan visste att jag blev 7:a! (känns lätt overkligt) Det priset knep Camilla (mykitchenstories ) så otroligt välförtjänt. Hon är en riktigt stjärna och så himla go och fin som person.

Här nedan kommer livebilder från mässan för er som är nyfikna. Och bor ni i krokarna av Stockholms mässan så är mitt tips att ni går dit imorgon för det är helt klart värt ett besök:)

Tack Matbloggpriset och alla härliga bloggkollegor som jag träffade! Hoppas vi ses snart igen<3

Ps. Imorgon kommer sistaminuten-tips till Fars-dag, godingar som ni kan svänga ihop lätt och snabbt för att överraska pappa med!

Kram och fin kväll

Gillar

Kommentarer