by Malin Sahlberg

Söndagstips

Hej hallå!
Denna helgen alltså, så härligt! Det började redan i fredagslunch när jag flexade ut får jobbet redan klockan tolv och mötte då upp bästis för långlunch med lite strosande i affärer efter. Att jobba halvdag måste jag göra snart igen när det finns utrymme i kalendern. Följde upp finlunch med tapasmiddag på Pinchos sen på kvällen vilket inte alls var fel det heller. Sen blev det ju OS-silver till frukost i tv-soffan, det är ju så fint att se lyckan hos de svenska idrottarn när de lyckas så bra som många av dem gjort hittills under OS. Måste vara en fantastisk känsla att lyckas efter all träning, planering och slit som ligger bakom framgången.

Som grädde på helgmoset så har det blivit kvalitetsmys med fasters lilla gos också. Det finns inget som är bättre än att mysa runt med Esther i famnen, kan liksom inte slutat titta på henne, världens sötaste är hon.

Har dessutom kommit fram till kommande renovering här hemma, efter rätt lång tids fundering så ska tapeten här hemma i vardagsrummet bort, nu blir det målade väggar och förhoppningsvis så tajmas det in med slipning av parketten, med lite tur så blir det även lite vitpigmenterat. Ska strax åka förbi färgbutiken och titta på lite färgprover så jag kan bestämma exakt kulör de närmsta dagarna. Wiiii, så kul att äntligen ha landat i hur jag vill ha det:)

Nu var det ju inte min helg som var tanken med detta inlägg egentligen utan det jag skulle dela med mig av idag var en fint bloggtips. Det får ni här nedan för- scrolla neråt för jag tycker verkligen ni ska spana in det!Esther- fasters finaste lilla hjärta. Från förra helgen när jag skulle fota henne. Kan säga att även om det inte alls syns på denna bilden så var hon inte direkt med på idé om att hon skulle vara fotomodell om vi säger så. Men detta foto är vi nöjda med, både hon och jag :)


Men nog om min helg, idag vill jag tipsa om en superhärlig blogg som jag tycker att ni ska klicka in på om ni vill ha fina middagstips, härliga frukostrecept och något söt där emellan.

Caroline har en riktigt fin blogg som ni hittar här @inthemakingbyc - så mitt söndagstips är att besök där för att hitta fin inspiration till veckan middagar. Själv ska jag göra hennes vegetariska lasagne med ricotta och spenat, känns perfekt som mat att ha med i lunchlådan till jobbet.HAPPY BAKING!
/Malin

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229