by Malin Sahlberg

Smakbox

Samarbete / Reklam

Hej!
Men hur kan det redan vara söndag kväll? Det här känns inte ok, visst att vi blev av med en timme i natt i och med sommartiden men jag tycker det känns mer som om att en dag saknas. Men när jag tänker efter så har det ju hunnit med en del i alla fall, saknad dag eller inte. I fredags var det som vanligt after work på vägen hem från jobbet. En härlig avslutning på veckan när jag möter upp ett gäng som jag jobbade med tidigare och dricker lite öl på ett mysigt ställe som brygger sitt eget öl. Idel Wild, kan rekommenderas om ni är i Jönköping.

Igår åkte jag tillsammans med min mamma, moster och svägerska till Göteborg. Det blev en tur på stan först innan vi åkte ut till Hisingen för att hämta mormor som varit hos sin ena syster några dagar. Bästa sällskapet, lite shopping och fint väder- inget att klaga på den dagen alls faktiskt. Det är en del skillnad på shoppingutbudet mellan Jönköping och Göteborg faktiskt, så det är rätt kul att komma iväg och gå i affärerna som inte finns här hemma. Sen tycker jag om man ska åt bästa shoppingen så får man faktiskt bege sig till huvudstaden, den är helt klart en klass för sig.

Idag var jag iväg med siktet inställt på en annan typ av shopping, nämligen lägenhet. Jag tog med mig min pappa för att titta på en lägenhet med helt renoveringsbehov. Bara att riva ut och börja från noll och det är nog det jag är ute efter så att jag kan få den så som jag vill ha den. Men nu var inte läget rätt på denna så jag får fortsätta att leta.

För er som följer Fredagskakan på instagram så har ni säkert sett att jag lite då och då tipsar om Smakbox. Det är ett koncept där man som prenumerant får hem en box varannan månad, fylld med massa olika spännande produkter för matlagning och bakning. En av mina favoriter från den senaste boxen var nougatsåsen från Odense. Här nedan ser ni när jag serverat den till vaniljglass och lite rostade hasselnötter, väldigt enkelt men så, så gott.

Vill ni också testa Smakbox så får ni 15% rabatt på er första box om ni använder koden FREDAGSKAKAN när ni startar prenumerationen. Ordinare pris är 199:- per box. Ni hittar Smakbox HÄR

Ha en fin söndagskväll och hoppas er vecka börjar på bästa sätt!

Happy Baking!
/Malin

Gillar

Kommentarer

Entreprenörsmorsan
Entreprenörsmorsan,
Ser gott ut😋😋
nouw.com/entreprenörsmorsan