by Malin Sahlberg

Morsdagstips

Hej!
Härligt med fredag, nu väntar en helg med massa roligheter. Först ut är en stor aw med fina vänner. De är marknadshelg här i Jönköping och en restaurang passar då på att köra specialaw med massa livemusik och annat kul, den är tydligen slutsåld sedan någon dag så det lär bli mycket folk på plats. Hoppas bara att regnet som smattrar mot rutan här nu vill slut och att vi kan få lite sol tills eftermiddagen och kvällen, det blir ju så mycket trevligare då.

Sen blir det fest imorgon kväll och så klart inte att glömma, morsdag på söndag. Fullt upp med andra ord! Och med tanke på morsdag så tänkte jag tipsa om lite smarrigheter som man kan svänga ihop och bjuda sin lilla mamma på. Tänkte ge fyra tips för lite olika ambitionsnivåer. Klicka på den understrukna länkarna så kommer ni till recepten.

Glad morsdag till alla mammor så här lite i förskott!

Först ut är detta recept på snabba bakelser, enkelt, gott och tar väldigt lite tid att göra!

Recept nummer två är på den hemgjorda glassen med salt kola och choklad. Så krämig och len, går också väldigt snabbt och enkelt att göra förutom att den behöver stå i frysen minst 4-5 timmar innan den ska ätas

Tredje tipset ut är på denna super goda tårta med smak av hallon, lime och dulce de leche. Den kräver lite mer arbete men är väl värd mödan, den är så god.

Sist ut får bli denna kladdkaka extra allt, fullpropp med en massa god choklad och sådär riktigt härligt kladdig inuti.

Happy Baking!
/Malin

Gillar

Kommentarer