by Malin Sahlberg

Julklpappstips

Reklam / Samarbete

Hej!
Det känns som det råder lite av julklappskaos hos många just nu med några veckor innan julafton, jag är inget undantag. Det är ju jättekul med julklappar men det kan ju också vara rätt stressigt att hinna med både att fundera ut vad som ska köpas till vem och sen att ge sig ut och trängas med alla andra på stan. I samarbete med BookBeat kan jag tipsa er om en riktigt bra julklapp som verkligen passar de flesta oavsett ålder och intressen. BookBeat är en prenumerationstjänst för e- och ljudböcker. Nu har de lanserat presentkort så det är superenkelt att överraska någon med en prenumeration. Du väljer att ge bort 1, 3 eller 6 månaders härlig läsning och lyssnande.

Här kan du köpa presentkorten: www.bookbeat.se/presentkort

De kostar:

  • -1 månad: 169 kr.
  • -3 månader: 449 kr.
  • -6 månader: 849 kr.

Som en liten julklapp till er får jag erbjuda er alla en fri månad hos BookBeat, det är bara att ni registrerar er här via www.bookbeat.se/blogteam.

Jag har haft lite ont om tid det senaste för böcker men jag lyssnar just nu på både "Kvinnan på tåget" och "Beckomberga- ode till min familj" så fort tillfälle ges. Har inte kommit igång ordentligt med dem än men båda verkar riktigt lovande. Tipsade ju om Martina Haags senaste bok förra gången och den förtjänar att tipsas om igen. Vill också lyft Amy Schumers "The girl with the lower back tattoo", hysteriskt rolig men också med mycket allvar.

Har ni några favoriter som ni vill rekommendera oss andra att läsa eller lyssna på? Skriv gärna en kommentar här under i så fall, alltid kul att få rekommendationer!

Happy Reading!
/Malin

Gillar

Kommentarer