by Malin Sahlberg

Godisnyheter

Hej!
Dags att förbereda sig vardag och en ny arbetsvecka igen. Efter en sådan härlig långledighet som jag och förhoppningsvis du också har haft! Känns helt ok med vardag imorgon, efter fyra soliga lediga, soliga dagar är energinivå på topp.

I veckan som gick kom det ett trevligt paket hem, innehållandes massa godsaker från Cloetta. Det var deras nyheter för sommaren som fanns där i. Det var lite gott och blandat, allt från torrostade cashewnötter, ny smak på Ahlgrensbilar, nytt till smågodishyllan, Läkerol, müsslibar och bokstavligt gott och blandat fast i en ny tappning. Med andra ord ett väldigt trevligt innehåll i den där lådan.

Jag och familjen har provsmakat och testat oss igenom mycket av nyheterna och cashewnötterna, både de med havssalt och de med salt och pepparsmak varit helt klart fullpoängare. De kommer absolut köpas hem framöver, även de med rosmarinsmak var riktigt goda. Både den nya smaken av Ahlgrens bilar och Gott och Blandat var faktiskt goda. De är ju klassiker som man är så van vid ska smaka på ett visst sätt men det var överraskande riktigt gott med nya smaker på godisveteranerna.

Nyheterna kommer finnas i butik från och med vecka 20. 

Gillar

Kommentarer