Fredagskakan - Malin Sahlberg - Malin Sahlberg - En söt blogg med inspiration till fredagskakan och elvafikat så väl som kalas och andra festliga tillfällen!

Fredagskakan

Malin Sahlberg - En söt blogg med inspiration till fredagskakan och elvafikat så väl som kalas och andra festliga tillfällen!

back-button
Fredagskakan

Fredagskakan

Picture of the author

Fredagskakans 2017

Det närmar sig födelsedag för Fredagskakan, på måndag är det tre år sedan jag publicerade första inlägget här och detta bloggäventyr tog sin början. Känns lite overkligt att det gått så fort, men det har hunnit med en hel del här. Det har blivit ca 450 recept totalt och bara under 2017 blev det 160, så jag kom inte så långt ifrån målsättningen med ett recept varannan dag faktiskt . Det gör att receptarkivet börjar bli rätt så stort, det finns nog något för alla vill jag hoppas och mer kommer det såklart bli. Bloggen har haft ett riktigt fint år, så kul att se att ni bara blir fler och fler som tittar in här, det gör att motivationen att fortsätta håller i sig. Skulle det vara något ni vill se mer eller kanske mindre av här å hojta till eller om ni har några andra tankar om förändringar så tar jag tacksamt emot dem . De tre mest lästa inläggen under året som gått ser ni här nedan med direktlänk till respektive recept också. Skickar en stor kram till var och en av er som tittar in här, jag är så glad för er alla<3