by Malin Sahlberg

Book Beat

Hej!

Idag blir det ett lite annorlunda inlägg, ett av få här inne som inte kommer med ett recept. Istället för att dela med mig av ett recept tänkte jag dela med mig av ett tips och erbjudande till er. Jag fick för ett tag sedan möjlighet att testa BookBeat, en prenumerationstjänst med tusentals e-böcker och ljudböcker. Så nu har jag testat båda varainterna via appen. Från början tänkte jag att det skulle vara perfekt med ljudböcker medan jag bakar och grejar i köket och det är det, men jag har blivit så inne i böckerna så jag har kopplat upp i bilen och promenader också. Att jag skulle lyssna på ljudböcker i bilen trodde jag aldrig skulle hända för min grej när jag kör är att spela hög musik och sjunga för full hals. Alltså inte att lyssna koncentrerat på en bok, men det har varit riktigt bra böcker som jag helt slukats av.

Hittills har jag hunnit lyssna på Martina Haags "Det är något som inte stämmer". Kan verkligen rekommendera den, har läst alla hennes tidigare böcker och gillar hennes sätt att skriva på. Det är hon som läser boken i ljudversionen och det gör hon också riktigt bra. Nu lyssnar jag på Amy Schumer, komikern ni vet, hennes självbiografi och den är så roligt även om det finns delar med mycket allvar i den också. Den är tjock den boken så den tar sin lilla tid att lyssna igenom. Jag har redan laddat ner nästa bok som ska ta vid när jag är klar med Amys bok. Då tänkte jag lyssna på "Beckomberga, ode till min familj" av Sara Stridsberg. Hon belönades ju med Augustpriset för den och jag har hört mycket bra om den så jag har höga förväntningar på boken.

Ja, det var några av mina boktips så här långt, jag återkommer säkert framöver med fler godbitar. Blev ni nyfikna på BookBeat och någon av böckerna jag skrivit om nu så ska ni så klart få chansen att testa BookBeat ni också. Det är en prenumerationstjänst utan bindningstid där det erbjuds tusentals titlar både som e-böcker och ljudböcker. Tjänsten kostar 169 kr i månaden men jag har fått möjligheten att erbjuda er en kostnadsfri månad. Klicka på länken HÄR så kommer ni direkt till BookBeat för att ta del av erbjudandet.

Hittar ni några favoriter bland böckerna får ni väldigt gärna tipsa om det här på bloggen i en kommentar! Alltid kul med lite tips från er:-)

Ha en fin dag!

I SAMARBETE MED BOOKBEAT

Gillar

Kommentarer