by Malin Sahlberg

2018 års favoriter

Gott Slut 2018!
Tänkte ge mig på någon form av sammanfattning av året 2018 nu när det bara är lite drygt en dag kvar och dessutom bjuda på de mest lästa recepten under året som gått, det blev en topp 7- lista med bloggens mest klickade recept. Kul att se att ni är lika förtjusta i saffran som jag är för det helt klart era favoritrecept, de med saffran i! Saffran och nyårsdesserter är ju det ni gillar bäst ser det ut som och jag förstår er för det är precis samma som jag har!

För att summera Fredagskakans 2018 så har det sammanfattningsvis varit ett riktigt fint år, både besökare på bloggen och följare på Instagram ökar stadigt, ni lämnar många fina kommentarer och hejarop vilket gör de så kul att fortsätta. Höjdpunkter måste vara finalplatsen i Folkets val- Matbloggspriset och eventet i oktober med Tea i Tv4 huset där jag äntligen fick möjlighet att träffa många av de fina bloggkollegorna som jag bara haft kontakt med via Instagram tidigare. Sthlm food & wine med bloggträffen var också en höjdpunkt där jag återigen fick träffa härliga mat- och bakbloggare som jag numera ser som fina vänner. Fantastiskt kul att träffa och lära känna alla!

I övrigt var nog 2018 året som lovade mycket men som inte levererade riktigt. Eller jo, det levererade ju det absolut bästa någonsin för Esther föddes och jag blev faster, kärlek bortom ord!

2019 kommer bli året då jag cyklar Tjejvättern, fortsätter utveckla bloggen med förhoppning om att den kan börja generera lite inkomster och fortsätta växa ännu mera ihop med instagramkontot.

Motto för 2019 kommer för mig vara Ta ingen skit! Jag snor jag direkt från Grynet- (kommer ni ihåg henne? underbara Grynet) och tar med mig hennes kaxighet och sätt att stå upp för sig själv!

Ska sluta mitt pladder här men vill bara innan jag avrundar passa på att tacka er alla som tittar in här och läser mina inlägg! Tack för alla fina kommentarer, hejarop och gilla-markeringar. Jag är genuint glad för varenda en av er, varje gång ni tittar in här! Det gör det så otroligt kul att fortsätta med detta hobbyprojekt:-)

Önskar er ett riktigt fint avslut på 2018 och en underbar start på 2019!
Stor nyårskram till er<3

Under hittar ni läkar till topplisterecepten!

Esther- 2018 års allra allra bästa!

Gillar

Kommentarer

dearstress
dearstress,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag önskar dig Gott Nytt År och tusen tack för alla fantastiska bilder och recepter.
nouw.com/enitalienareisverige
Fredagskakan
Fredagskakan,
God fortsättning och tack snälla för dina fina kommentarer! Det gör mig så glad 😊
nouw.com/fredagskakan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Matilda Berlin,
GOTT NYTT ÅR fina du!! Kram
matildaberlin.se
Fredagskakan
Fredagskakan,
God nytt 2019!! kram
nouw.com/fredagskakan